tömény gyönyör, nem túl édes, főzőcsoki kesernyés beütése a baracklekvárral leírhatatlanul selymes-karakteres ízt nyújt ízlelőbimbóinknak.....
szeretem az ehhez hasonló nem túl édes, de mégis tömény egyfalatos sütiket.....
15 perc alatt előkészülettel sütéssel együtt készen van.....
nyami....
recept:
9 ek liszt, 4 ek kakaó, 7 ek cukor (lehet többet is aki édesebben szereti), 2 egész tojás, 7 ek tej, 7 ek olaj
összekeverni - margarinozott lisztezett v sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe önteni (30*20 cm tepsi )
180 fokos előmelegített sütőben 8 perc alatt készen van, nem kell tovább sütni mivel akkor kiszárad, az a jó ha belülről ragacsos marad.....
kiborítani, lekvárt rá, főzőcsokit olvasztani, rácsurgatni....
frigóba tenni, mikor megdermedt szeletelni...
istenien ropog majd a csoki a tetején, kicsordul alóla a lekvár....nyami.....
szeretem az ehhez hasonló nem túl édes, de mégis tömény egyfalatos sütiket.....
15 perc alatt előkészülettel sütéssel együtt készen van.....
nyami....
recept:
9 ek liszt, 4 ek kakaó, 7 ek cukor (lehet többet is aki édesebben szereti), 2 egész tojás, 7 ek tej, 7 ek olaj
összekeverni - margarinozott lisztezett v sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe önteni (30*20 cm tepsi )
180 fokos előmelegített sütőben 8 perc alatt készen van, nem kell tovább sütni mivel akkor kiszárad, az a jó ha belülről ragacsos marad.....
kiborítani, lekvárt rá, főzőcsokit olvasztani, rácsurgatni....
frigóba tenni, mikor megdermedt szeletelni...
istenien ropog majd a csoki a tetején, kicsordul alóla a lekvár....nyami.....
2 comments:
I have no idea what it is, but it looks yummy.
Greetings from Scotland
Shippy
OMG how beautiful & appetizing
great!!!!!
Post a Comment