Pages

Saturday, April 3, 2010

stafétajáték!

Sziasztok!


Szihaj-nál jelentkeztem játszani....s e gyönyörű fülbevalókat kaptam tőle....


ímádom őket!!!!!!!

no, de ígéretet tettem , átvettem tőle a stafétabotot, így meghírdetem játékomat....egy ollóőrt és egy tűpárnát készítettem, az ollóőr mindkét oldala hímzett/ugyanolyan/....szóval e csecsebecséket s még pár apróságot nyerhet a szerencsés játékos.....

a játék lényege:
hogy a jelentkezéseddel egyben ígéretet teszel, hogy ha te nyered meg az "ollóőrt s tűpárnát", akkor átveszed tőlem a stafétabotot, és egy hónapon belül te is készítesz valamit, amit kisorsolsz a blogodon :) Az ajándék értéke nincs meghatározva, szerintem mindenki örül bármilyen apróságnak is :)




Feltételek: legyél állandó olvasóm/h van kedved/, hagyj egy kommentet nálam, és ajánlj nekem egy általad kipróbált egyszerű laktató húsos ételt!

Természetesen nem csak keresztszemezők jelentkezését várom! :) Viszont nagyon fontos, hogy csak akkor jelentkezz, ha tényleg tudod vállalni, hogy egy hónapon belül készítesz valami apróságot, amit aztán elajándékozol!

Jelentkezési határidő:
április 10-e éjfél.

2 comments:

Dudit said...

Szia,

Én szívesen részt veszek ebben a játékban! Húsos étel a következő amit gyorsan el lehet készíteni: Szűzérme, bevagdosod kb 1-1,5 cm-terenként, de nem teljesen, alul maradjon ujjnyi vastagon egybe. fokhagymát felszeled minden bevágásba teszed só bors a végén az egéset betekerem baconnel kötésbe, hogy egybe maradjon és mehet pici vizzel és zsirral fóliázva a sütőbe 180-200 fokon. mellé rizs vagy krubpli bárbely formája mehet!
gyors nincs vele sok gond akár előző este is be lehet fűszerezni, sőtt akkor joban összeérik és finomabb lesz! Jó étvágyat hozzá!

lapappilon said...

köszi a receptet, kipróbálom! :-D